Google lanseaza un Website Builder pentru afacerile mici

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Blog Alin Manea - Expert SEO Freelancer

Google a lansat oficial un builder de site-uri cu o singura pagina destinata afacerilor mici. Noul instrument numit „Website” este gratuit si promite sa permita proprietarilor de afaceri mici sa creeze si sa editee site-uri web in cateva minute pe desktop si mobil.

Potrivit Google, 60% din afacerile mici din intreaga lume nu au propriul site web. Google incearca sa creasca acest numar odata cu lansarea noului builder de site-uri web.

Website este o extensie a serviciului Google My Business, ceea ce inseamna ca trebuie sa ai un profil complet completat de GMB pentru a putea utiliza instrumentul. Google va extrage automat informatiile din profilul tau GMB pentru a crea site-ul web, care apoi poate fi personalizat cu teme, fotografii si text.

Daca este prima data cand te inregistrezi in GMB, Google te invita automat sa incepi sa creezi un site web. Daca este deja inregistrat, trebuie sa te conectezi in contul tau Google My Business, click pe „Gestionati loc...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate