Google s-a folosit de 11.000 de romane pentru a-și dezvolta sistemul de conversație

În ultimul timp s-a constatat că poate cel mal mai mare „cititor” din întreaga lume este chiar Google. Acesta, specializându-se pe romane de dragoste și nu numai, s-a dovedit că a gustat, practic, din 11.000 de romane, cu scopul de a-și îmbunătăți sistemul conversațional. Andrew Dai în persoană, nimeni altul decât inginerul de software și cel care a condus proiectul totodată, și-a propus ca răspunsurile date de Google utilizatorilor săi să fie foarte corecte în momentul purtării unui dialog. Așadar, după o amplă selecție, conform spuselor reprezentaților săi, motorul de căutare a ales romane scrise de autori încă nepublicați, dar care puteau fi citite on-line. Un lucru interesant este acela că exact aceeași colecție, care a fost folosită și de alți cercetători dornici de a dezvolta inteligența artificială, era pusă spre a a fi descărcată de pe Internet.
Cum divergențele nu puteau să lipsească, anu

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate