Grozavesti apartament cu 2 camere mobilat si utilat la prima inchiriere

Daca doriti sa locuiti intr-un apartament complet mobilat si utilat, va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere, situat in imobil nou, cu acces rapid catre metrou si celelalte mijloace de transport in comun. Amplasat langa Politehnica intre statia de metrou Grozavesti si Petrache Poenaru, in imediata apropiere se afla Complexul Studentesc Regie, Carrefour, Gradina Botanica, Parcul Grozavesti. Apartamentul se afla la etajul 3, in imobilul Premium Residence, finalizat in anul 2017.  Cu o compartimentare functionala, ferestre largi, apartamentul dispune de dotari si finisaje de foarte buna calitate. Apartamentul are o suprafata utila de 72 mp si se compuna din hol la intrare, living, bucatarie, baie, dormitor cu baie proprie si balcon. Dispune de un loc de parcare exterior. Apartamentul este la prima inchiriere, complet mobilat si utilat., http://olimob.ro/wp-content/uploads/2017/08/inchiriere-apartament-regie-IMONORD-by-OLIMOB-www.olimob.ro1_.jpg , detalii pe:

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate