Hobby-urile mele si beneficiile lor!

 

Totul a inceput acum mai multi ani, eram in perioada liceului, cand am ajuns in scoala de ghizi Christian Adventure si am  inceput sa descopar in fiecare saptamana cate un loc minunat din tara alaturi de oameni frumosi. Este adevarat ca parintii mei mi-au insuflat dragostea pentru calatorii.

La momentul acela era singurul meu hobby care imi oferea posibilitatea sa calatoresc, sa vad cat mai multe locuri minunate din tara, sa fac miscare in aer liber si sa cunosc multi tineri de varsta mea. Acest hobby l-am avut pana prin primii ani de facultate dupa care calatoriile alaturi de gasca din scoala de ghizi s-au rarit si am inceput sa-mi caut alte hobby-uri.  Dupa anii petrecuti in scoloa de ghizi dragostea pentru calatorii a ramas in suflet si poate cel mai mare hobby al meu.

Mi-am dorit sa fac ceva care sa-mi ofere posibilitatea sa descopar tot timpul lucruri noi. Cred ca un hobby ti-l alegi pentru ca iti ofera liniste, bucurie si multa satisfactie.

As...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate