Horia Tecau si Jean Julien Rojer s-au calificat in semifinalele turneului de la Sydney

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Informatii utile pentru pariori
Tecau s-a calificat in semifinale la Sydney. Niculescu merge si ea mai departe in turneul de la Hobart

Sursa foto: reporterntv.ro

Horia Tecau si Jean Julien Rojer au facut un joc bun in fata columbienilor Juan Sebastian Cabal si Robert Farah, calificandu-se in semifinalele turneului de la Sydney.

Perechea formata din romanul Horia Tecau si olandezl Jean Julien Rojer a reusit sa se califice in penultimul act al turneului de la Sydney, dupa ce a trecut cu 6-3 si 7-6 de columbirneii Juan Sebastian Cabal si Robert Farah. Favorita numarul 2, perechea romano/olandeza a servit foarte bine in primul set, cand a profitat de cea de-a doua minge de break de care a beneficiat, castigand pe servicul adversarilor cand scorul era deja 4-3 in favoarea lor. Astfel,Tecau si colegul sau au inchis primul act la prima ocazie ivita, atunci cand dupa ceas erau trecute 29 de minute.

Setul al doilea s-a mers cap la cap, Rojer si Tecau avand singurele doua min...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate