Horoscop TAUR - septembrie 2018

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Astrologie acum
În prima parte a lunii, vă veți orienta cu precădere înspre domeniul artelor, iar ieșirile la cinematograf, teatru vor fi sporite în această perioadă. Veți avea în vedere practicarea sportului din dorința unui stil de viață cât mai sănătos.
Simțiți că aveți nevoie de mai multă libertate în viața partenerială și din această cauză sunteți mai agitat decât de obicei. Sunteți predispus la critici, dar este nevoie să faceți alegeri romantice pentru a restabili armonia. Pentru aceasta trebuie să acordați puțin timp. Cu siguranță se va dovedi benefic. Sunteți ambiționat să obțineți o promovare la locul de muncă la care de mult timp aspirați și să avansați în domeniul carierei. Însă nu trebuie ca această preocupare să vă acapareze întreaga atenție, deoarece poate fi una dintre cauzele tensiunii dintre dumneavoastră și partener.
...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate