Hot and spicy…

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Cuisine et Plaisir

Oh my God!

Week-end-ul asta s-a pus iar pe nins, dar mai intai a plouat, a batut vantul si a fost furtuna!, a plouat si a nins in acelasi timp, au fost avalanse, nu-ti mai venea sa iesi din casa, dar apoi s-a pus pe o bataie de fulgi, stransa si marunta, apoi din ce in ce mai mari si mai nastrusnici.

Un pic ca in viata!

Vechile rumatisme s-au trezit, o stare de neliniste, de leneveala pe timpul asta s-a abatut asupra caselor cu semineele fumegande si in spatele fiecarei ferestre lumina plapanda incepe sa-si arate maretia. De multe ori cand trec pe langa ele, ma gandesc la forma asta de deschidere , de modernitate, de lipsa unui element care te pazeste, te ascunde, te protejeaza.

Vezi tot ce se intampla, copii care citesc sau se joaca, parintii care se plimba grabiti dintr-o parte in alta al bucatarii deschise catre sejour. Intr-un loc, intr-un colt, acea cutie fermecata care inchide in ea personaje, care se misca , care ne umple serile si dupa-amiezile, ...

De același autor

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate