Hunt: Showdown – o capodoperă de joc care te ajută să arzi câteva calorii

După câțiva ani în care a stat pe platforma Early Access de la Steam, Hunt: Showdown a scos în sfârșit capul la lumina zilei și nu ne dezamăgește din niciun punct de vedere! Prima dată, după ce intri în joc, din cauza peisajului cu tonuri maro care parcă stă să sară în aer și a zumzetului din fundal, s-ar putea să ai impresia că ai greșit și ai deschis de fapt Far Cry 2. Dar după ce începi să te miști puțin, îți dai seama că ai de-a face cu un joc Player versus Player, cu iz de PlayerUnknown’s Battlegrounds.

Jocul Hunt: Showdown funcționează după un principiu clar: orice mișcare greșită te poate transforma din vânător în vânat și trebuie să ai grijă chiar și la cea mai neînsemnată rămurică de pe jos, pentru că trosnetul ei sub picioarele tale te poate da de gol în fața dușmanilor.

Care este povestea jocului Hunt: Showdown?

În Hunt: Showdown ești descendentul unei familii de vânători de recompense ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate