I-am luat in bascalie si nu i-am crezut. Macar sa-i ascultam dupa ce au murit! Merita!

Pur intamplator, am ajuns la un interviu oferit de Corneliu Coposu lui Radu Moraru. Nu m-a interesat calitatea filmarii. Mi-am dorit sa-i ascult teoriile despre viata si societate. Am vrut sa vad cat de actuale sunt vorbele lui. Succesul si performanta, in opinia mea, depind de doua tipuri de abordari: 1. Ancorarea in trecut – Numai in exemple de reusita si/sau valori (in acest caz,  Coposu, Ratiu, Campeanu, etc); 2. In viitor – analize, proiectii, constructii ideale si preocupare pentru implementarea lor constructiva.

Domnilor Ratiu, Campeanu, Coposu, etc,

Va cer iertare in numele poporului roman, pentru ca nu am stiut sa va aparam, ascultam si intelegem. I-am lasat pe cei interesati sa ne prosteasca. I-am ajutat sa va umileasca si sa va ia in bascalie. Imi pare rau! Nici acum, cand vedem ca ati avut dreptate in tot ce ati spus, nu vrem sa va ascultam. Ne lasam prostiti, exact de cei indicati de voi ca fiind cele mai mari pericole pentru statul ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate