? Ia – piesa vestimentară pe care o port cu mândrie

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Viata dupa bebe

Ia este un simbol nemuritor al nostru, al românilor. Este o piesă vestimentară ce nu se va demoda niciodată, care avantajează cam toate tipurile de siluetă și poate fi purtată în foarte multe combinații și cam în orice anotimp. Dacă o poartă vedete de la Hollywood, clar este o mândrie pentru noi.

Am acasă câteva ii moștenire de la mama, mi-am mai luat și de la târguri, dar o ie în plus nu strică niciodată. Mai ales când găsești și un set superb mamă-fiică de la o afacere românească de familie.

Iepentrutine a venit din dorința de a purta tradițional și accesibil. Famila avea un engross de ceva ani buni și vara, aducând produse din India (care este recunoscută pentru materialele naturale), au zis de ce să nu le dea să lucreze ii cu broderie. S-au insiprat din ii cumpărate brodate man...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate