Iata ce obiecte din casa trebuie inlocuite frecvent (si cat de des)

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe CityFemme

Chiar dacă incerci sa ai un stil de viata minimalist, cu siguranta ai câteva obiecte pe care le folosesti in casa pe care probabil trebuie să le arunci si poate nu te induri inca. Din păcate niciun obiect nu durează pentru totdeauna și, la un moment dat până și cea mai iubită pătură, cel mai apreciat aparat de bucătărie sau perdelele primite cu acea ocazie speciala trebuie inlocuite.

In cazul obiectelor de mai sus, va vor “spune” singure cand e cazul sa va luati altele noi, insa intr-o gospodarie mai sunt și alte obiecte de uz casnic despre care nici nu vă dați seama că au „expirat” si ar trebui inlocuite. Iata o lista de astfel de obiecte, care speram sa va fie de folos:

Buretele de bucatarie – acest mic obiect intra in contact cu toata vesela din gospodaria voastra, asa ca in timp va retine o multime de resturi de mancare, bacterii si microbi. Trebui inlocuit de fiecare data cand se decoloreaz...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate