Iisus Hristos poate fi ghidul spiritual al oricărei ființe de pe pământ

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Lumină și îngeri - AstharMaia
   Iisus Hristos poate fi ghidul spiritual al oricărei ființe de pe pământ.     Această informație mi-a venit în luna februarie a anului 2013. Știam din multe scrieri că putem cere ghizi spirituali pe cine vrem, deși Bunul Dumnezeu știe nevoile fiecăruia și ne suplinește îngerii și ghizii pe măsură ce urcăm pe scara mântuirii.  În aceea perioadă eu rezonam foarte mult cu Iisus prin picturile pe sticlă pe care le realizam. În timp ce pictam simțeam că mă contopesc cu chipul plin de iubire a Mântuitorului.   Am început rugăciunea către Iisus... În fiecare seară după rugăciunile pe care eu le spun de obicei, îmi închipui că Iisus este lângă mine...Îmi închipui cu toată convingerea și îi spun"Iisus mulțumesc că ai venit lângă mine, te rog frumos să fii ghidul meu spiritual, te rog frumos acceptă să-mi fii ghid și sfătuitor. Știu că mă auzi...Amin! Mulțumesc și...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate