“Îmi doresc ca lumea să înțeleagă latura profundă a ceea ce faceți voi aici”, Crina Bonea, Școala de Valori

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Asociatia Stea

 “Iată-mă în Satu Mare. După o lungă perioadă de timp pornesc în această călătorie prin care, sper eu, să pot reda realitatea unor oameni valoroși care conving copiii din zonele marginalizate să vadă beneficiile școlii dincolo de prejudecățile la care sunt expuși”.

Așa își începe Crina Bonea, oaspetele nostru din Constanța, prezentarea pe facebook a viitorului jurnal în care va scrie despre munca Asociației Stea.  

Colaborarea cu ONG-ul Școala de Valori din București în cadrul unui proiect realizat împreună cu Asociația Stea a determinat-o pe Crina să vină la Satu Mare pentru a vedea live ce înseamnă domeniul social și ce anume implică această latură: “Poate nu aș fi știut nimic despre viața asistenților sociali și despre eforturile pe care aceștia le depun dacă Școala de Valori nu mi-ar fi oferit oportunitatea...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate