In 2012 doi politisti au fluierat dupa mine cand ma duceam la expozitie la parlament

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Desene si picturi de Corina Chirila

In plin scandal al politisului pedofil Eugen Stan voi povesti si eu o intamplare cu 2 politisti care ar fi trebuit sa pazeasca parlamentul, sau mai bine zis 2 lupi paznici la oi.

In vara anului 2012 o parte dintre lucrarile mele au fost expuse la sala Constantin Brancusi de la palatul parlamentului. Intr-una din zile m-am dus acolo pentru ca se vanduse un tablou. Cand am trecut pe langa ghereta politistilor care pazeau intrarea acestia au inceput sa fluiere si sa strige dupa mine. Nu intelegeam de ce fac asta. Ma intrebam daca e vreo problema si nu am voi sa ma duc acolo. Stiam ca intrarea e libera si nu trebuie sa dau datele din buletin si nici nu aratam ca o terorista sau ca o infravtoare peiculoasa. M-am intors si am auzit in spate: „Papupusa, papusa lu asta ii place de tine” Radeau fluierau si se comportau ca ultimii golani, fiind nedemni de uniformele pe care le purtau si ar fi meritat sa fie lasati dezbracati pe strada, ca doi maimutoi ce erau. Pana atunci nu ma a

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate