În schimbul anulării expoziției E3 2020, Xbox și Ubisoft ne promit evenimente digitale

Avem o veste rea și câteva bune. În primul rând, din cauza situației de criză de la nivel global provocată de coronavirus, mult așteptata expoziție E3 2020 a fost anulată în mod oficial pentru a se stopa pe cât posibil răspândirea pandemiei. Pe de altă parte, Xbox și Ubisoft vor celebra lansarea noilor lor produse prin intermediul unor evenimente digitale pe care le vor organiza mai târziu în acest an.

Cât de mult își doreau cei de la Xbox să participe la E3 anul acesta?

Pe contul său oficial de Twitter, directorul Xbox, Phil Spencer, declară că pentru compania sa, E3 a fost dintotdeauna un moment special. Dar în condițiile date, oricât de mult și-ar fi dorit să fie altfel, nu poate decât să accepte decizia organizatorilor E3 și să le ofere în schimb fanilor un eveniment digital ale cărui detalii ni le va împărtăși mai târziu în acest an.

Cu toate că japonezii de la PlayStation au confirmat de ceva vreme că ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate