In ziua in care joaca Dinamo, socrul si mama nu trebuie sa „cobeasca”! :))

Cand am citit ca anul acesta la Bookfest invitatul din Statele Unite ne vorbeste despre superstitii, dar mai ales de superstitia lor legata de cifra 13, am inceput sa ma intreb ce superstitii am eu. Am descoperit doua. De fapt, as spune ca una, deoarece sunt legate. In ziua in care joaca Dinamo, socrul si mama nu trebuie sa „cobeasca”! :)) Pana in luna aprilie a acestui an 2018, faceam tot posibilul sa nu ma intalnesc cu socrul meu in ziua in care avea meci echipa mea favorita. Desi socrul meu este dinamovist ca si mine, se intampla ceva ciudat. De fapt, era un sir de coincidente si autosugestie. Stia ca subiectul „Dinamo” este sensibil pentru mine si imi arunca niste indoieli si semne de intrebare. Nu prea s-a mai intamplat. Probabil ca sotia a transmis un mesaj secret. In plus, asa cum spuneam, din aprilie, odata cu „calificarea...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate