Inchiriere apartament cochet cu terasa Parcul Privighetorilor

Padurea Baneasa - Iancu Nicolae, va propunem spre inchiriere apartament 2 camere situat pe Aleea Privighetorilor in  Complex Rezidential Cordia. Apartamentul propus spre inchiriere este situat la parterul unui imobil compus din P+5, construit in anul 2010 care are o terasa cu curte proprie de aproximativ 50 mp . Apartamentul are  o suprafata utila de 60 mp si este compus din living cu bucatrie deschisa complet mobilata si utilata, dormitor cu dresing propriu si baie complet utilata si mobilata. Apartamentul se inchiriaza impreuna cu un garaj la subsol. Tour virtual 360 view   Acest apartament este ideal pentru cei ce isi doresc o locatie deosebita la marginea padurii Baneasa. Imobilul este amplasat in zona Baneasa, foarte aproape de padure, usor accesibil atat cu masina cat si

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate