Încrederea este un mușchi.

Un simplu cuvânt de încurajare poate să ducă la realizarea cu succes a unei idei, care părea imposibilă din start. Încrederea în forțele proprii determină în 90% din cazuri și rata de succes personală. Nici nu pot să redau cât este de importantă încrederea. Mai ales la noi, unde se inhibă orice expirmare personală și orice manifestare de încredere încă din copilărie. Atunci când părinții ne spun că ”uite la el, nici nu ascultă de cei mai mari, de parcă a trăit viața și știe cum trebuie să fie”, aceste cuvinte taie orice suflu de încredere. Însă ideile trebuie să fie diferite, fiindcă suntem persoane diferite. În copilărie, cel mai mare cadou pe care puteți să-l faceți copilului, este să îi oferiți acea încredere în forțele proprii. El să nu trebuiască să se gîndească la ea mereu și nici să caute surse exterioare care să îi ofere încredere în forțele proprii. Este elementar, ca și mersul, și vorbitul, și scrisul.<

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate