Încurajează-i să citească: cinci cărți cadou perfecte pentru adolescenți

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Blog Colegiul Economic Online
Sărbătorile sunt pe sfârşite, dar darurile sunt binevenite întotdeauna, mai ales dacă ele constau în cărţi. Câteva volume care i-ar putea face pe adolescenţi să iubească lectura, în articolul următor: http://www.carteadelaora5.ro/incurajeaza-i-sa-citeasca-cinci-carti-cadou-perfecte-pentru-adolescenti/Se spune că cea mai bună modalitate de a determina un non-cititor să își deschidă mintea și sufletul în fața cărților este cu ajutorul clasicilor. Cu alte cuvinte, o carte-cadou perfectă pentru adolescenți trebuie să se bucure de un anumit renume în tagma Young Adult, iar „Jocurile foamei” e cel mai bun exemplu în acest sens. Opera-cult a lui Suzanne Collins se va bucura de la bun început de un avantaj: celebritatea sa îl va determina pe adolescent să îi ofere o șansă, mai ales că e destul de p...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Recomandate