INFOTRAFIC luni, 16 ianuarie 2017

  • Postat în Auto
  • la 16-01-2017 09:31
  • de Mihai Pop
  • 284 vizualizări

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza vremii nefavorabile sau a vreunui eveniment rutier.

Totuși, semnalăm că pe numeroase artere importante, circulația rutieră se desfășoară dificil, din cauza ceții dense. Tronsoane cu vizibilitate redusă, din pricina acestui fenomen meteorologic, sub 50 de metri (pe alocuri) sunt semnalate pe autostrăzile A1 București – Pitești (între Capitală și kilometrul 36), A2 București – Constanța (între Capitală și municipiul Fetești) și A3 București – Ploiești (pe toată lungimea autostrăzii) și pe drumurile naționale din județe precum Vaslui, Vrancea, Iași, Neamț, Covasna, Mureș, Ialomița, ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate