Interfata noua Google Adwords

In ultimele cateva luni Google a lansat noi caracteristici exclusiv in noua interfata AdWords.

 

#1. In curand vom putea vedea ce a modificat performantele unui cont cu ajutorul Notitelor

De cate ori te-ai uitat la o diagrama din AdWords, ai vazut o crestere sau o scadere a performanteri si a trebuit sa analizezi amanunti cont sau chiar in alta parte pentru a gasi o explicatie?

De cate ori ati dorit sa puteti marca modificarile semnificative, lansarea de campanii pe alte canale sau sa le extindeti mai mult in AdWords, asa cum puteti face in Google Analytics? Ei bine acum poti face acest lucru cu ajutorul notitelor.

Notitele AdWords pot fi create direct in noua platforma si vor fi vizibile pentru toti ceilalti utilizatori care au acces la un cont. Notele sunt amplasate sub zona graficului sub performantele masurate ( la fel ca in Google Analytics), iar o coloana cu notite poate fi extinsa in partea dreapta dupa cum este necesar pe...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate