Intrarea in Baroul din New York ca avocat străin

Pentru a practica dreptul în Statele Unite, toți avocații – străini sau nativi – trebuie să fie admiși in asociația baroului statului în care doresc să practice. Ca urmare a acestui sistem fragmentat, fiecare stat american (și capitala națiunii, Washington D.C.) își stabilește propriile reguli de admitere în barou.

Din cauza acestui sistem fragmentat, unele state au făcut acest proces mai ușor decât altele și admiterea in baroul din New York ca avocat străin este mai ușoara ca in alte state. În timp ce aproximativ 23 de asociații de barou de stat solicită tuturor solicitanților, indiferent de originea lor, să obțină o diplomă de drept de la o școală acreditată de Asociația Baroului American, New York – una dintre cele mai atractive piețe legale ale națiunii – nu este una dintre ele. De fapt, în comparație cu unele dintre celelalte piețe mari ale națiunii, luarea Baroului din New York ca avocat străin poate fi un proces si...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate