Intrebari despre Shih Tzu

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Shihtzu Official
Shihtzu Official este tot mai iubit pe zi ce trece. Vedem asta din like-urile primite pe Facebook, share-uri dar si din miile de email-uri ce le primim de la cititorii si prietenii nostri.Va multumim pentru fotografiile frumoase care ni le trimite-ti si pentru povestile minunate ce le impartasiti cu noi.Pentru ca urmaritorii nostri iubesc aceasta rasa si de cele mai multe ori au acasa un Shih Tzu, bineinteles ca intrebarile primite sunt o multime si ne-am dori sa facem aici o lista cu cele mai des intalnite intrebari, precum si raspunsul la ele.Speram sa cuprindem cat mai multe si pe cele mai importante dar, daca aveti intrebari ce nu se gasesc in aceasta lista sau doriti sa aduceti completari la unele raspunsuri, orice email sau commentariu este binevenit ! Fiecare poate invata din propria experienta si pe ceilalti .Cat de des trebuie sa-l hranesc ?Daca este micut si are pana in 2 ani, cel mai bine ar fi sa ii pui mancare de 3 ori pe zi, cate putin. Daca are peste 2 ani, vei ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate