Intrebuintare aspirator cu filtrare prin apa. Ce model cumpar?

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Despre cumpărăturile online

Dupa cum intelegem din nume, un aspirator pe baza de apa este acel aspirator care in locul unui filtru HEPA (de panza sau din hartie) are un filtru cu lichid, mult mai eficient atunci cand vine vorba de pastrarea prafului in recipient (eficienta se apropie in unele cazuri foarte mult de 100%). Un lucru foarte interesant este acela ca filtrul retine atat mizeria si bacteriile, cat si acele mici particule de praf, polen sau mucegai. Cum functioneaza un astfel de aspirator si din ce motiv achizitionam un astfel de aspirator? Ei bine, nu sunt niste diferente notabile intre un model normal si acesta, diferenta majora fiind la nivelul filtrului, acolo unde, in locul unui compartiment clasic pentru praf, se afla acum un filtru in care se gaseste apa (apa poate fi in combinatie cu o substanta parfumata, pentru a oferi covoarelor sau suprafetelor un miros placut). Pe langa filtrul de apa, in acest ansamblu se mai gaseste si o camera de circul...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate