Invata engleza in taberele internationale

  • Postat în Educatie
  • la 01-05-2017 16:30
  • 7095 vizualizări

Te preocupa educatia copilului tau, insa nu stii ce alegere sa faci pentru el? O tabara educationala ar putea fi alegerea ideala. 2 saptamani in care va imbina orele de studiu cu distractia si relaxarea. Aceasta experienta il va ajuta sa constientizeze rolul educatiei si ii va stimula interesul pentru limbile straine.

Ofera-i sansa sa isi exerseze engleza alaturi de vorbitori nativi. Anglia este destinatia ideala, daca cel mic este la prima experienta de acest gen. Pe de alta parte, pentru copiii cu experienta in calatorit, recomandam taberele in SUA.

In taberele internationale, vorbirea limbii engleze este incurajata si in afara orelor de curs, prin implicarea copiilor in diferite activitati. Fie ca este vorba despre activitati sportive, jocuri in echipa sau excursii, multinationalitatea participantilor la tabara creeaza un mediu propice pentru exersarea limbii engleze.

In taberele Mirunette, copiii au ocazia sa viziteze orase fabuloase, precum: Miami, New York, Londra, Dublin, Edinburgh.

Programul de studiu este creat astfel incat sa stimuleze dorinta de invatare a copiilor. Stilul de predare este unul diferit.Totul se bazeaza pe comunicare, schimbare de opinii, dezbateri libere. Elevii urmeaza cele mai potrivite cursuri de limba engleza pentru nivelul de pregatire al fiecaruia, existand grupe pentru fiecare nivel.

Daca te-am facut curios, contacteaza echipa Mirunette International Education pentru mai multe detalii!

Acesta este un articol promovat