iTag – dispozitivul care te ajuta sa nu pierzi nimic din vedere

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Intrebari si raspunsuri despre camere de supraveghere

iTag-ul este un mini-dispozitiv inteligent, care se conecteaza cu telefonul tau si te ajuta sa recuperezi obiectele ratacite sau sa eviti pierderea/ furtul lucrurilor importante. Cu un consum extrem de redus de energie, acesta functioneaza prin Bluetooth 4.0, creand o arie de localizare intre dispozitiv si telefon, ca o alarma antifurt; in plus, se poate conecta cu usurinta pe majoritatea smartphone-urilor de pe piata.

Poti avea nu unul, ci pana la 8 dispozitive cu o singura aplicatie (gratuita) instalata pe telefon sau tableta. Atunci cand te departezi la o distanta mai mare de 20 m de iTag, esti avertizat(a) sonor si luminos, astfel incat sa nu pierzi nimic din ce este important. Iata cateva situatii in care se dovedeste util:

 

 

Cand iesi cu copilul in spatii largi

Copiii mici sunt ca argintul viu, iar iTag-ul va fi un ajutor d...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate