Iulian Apostol: ”Ana Maria Prodan nu a primit un cent de la Oțelul”

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Sport Galati
La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, team manager-ul de la Suporter Club Oțelul Galați, Iulian Apostol, a vorbit despre colaborarea dintre echipa suporterilor și agentul de jucători Ana Maria Prodan. ”Toată lumea vorbește că Ana Maria Prodan are jucători la Oțelul. Ana Maria Prodan are jucători în toată țara, la toate nivelurile. Ana Maria Prodan nu a luat un cent de la Oțelul, lumea nu știe acest lucru, cei din tribună nu știu asta. Ana îmi este prieten colaborez cu ea pentru că ne cunoaștem de foarte mult timp. Prin intermediul Anei l-am adus pe Ruben Silvestre un jucător care a jucat meci de meci. Ana Maria Prodan nu a primit nici măcar o apă de la Oțelul, din contră, când a fost să îl iau pe Silvestre ea mi-a dat o apă”, a spus Iulian Apostol. 

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate