JENS STOLTENBERG II DA PESTE NAS „ACELEI FETE DIN EST”,ANGELA MERKEL-STAZI:IN EUROPA NU TREBUIE CREATA O ALTERNATIVA LA NATO!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Octavpelin'sWeblog

Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, a lăudat, marți, eforturile Europei de a-și consolida capacitățile de apărare, însă a adăugat că în Europa nu trebuie să existe o alternativă la Alianța Nord-Atlantică, relatează site-ul agenției Anadolu.

În cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul NATO din Bruxelles alături de Borut Pahor, președintele Sloveniei, Stoltenberg a atras atenția că în Europa nu trebuie să fie creată o alternativă la NATO.

”Am adus cooperarea dintre NATO și UE la un nou nivel. Lucrăm împreună la probleme ce țin de amenințări cibernetice, hibride, mobilitate militară și în multe alte aspecte și salut eforturile de consolidare a apărării europene, însă este foarte important ca acestea să nu fie o alternativă la NATO. Sunt inițiative care trebuie dezvoltată complementar cu NATO”, a declarat Stoltenberg.

”Alianța se adaptează la un climat de securitate nou și mult mai soli

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate