Joburi de Acasa – Expeditor International

Se ofera munca la domiciliu pe postul: Expeditor International. Firma INTERNATIONAL LINES TRANSPORT SRL cu sediul in Sibiu si puncte de lucru in Arad, Timisoara, Constanta, Bucuresti, Brasov si Ruse, Bulgaria, infiintata in 2006, are ca obiect principal de activitate serviciile de transport international si intern de marfa atat la camioane complete cat si grupaje , transporturi agabaritice, transporturi aeriene si maritime.

Obligatoriu: – Peste 1 an experiență în Administrativ / Logistica, Import – export, Marketing, Transport / Distributie, Vanzari

Candidatul ideal

– EXPERIENTA IN VANZARI -Cunoastere a pietei de transport rutier intern si international – Experienta in domeniul transporturilor rutiere, marketing, vanzari si management constituie un avantaj. – Contacte bune cu operatorii in domeniu – Operare PC, cunoastere mediu Microsoft Office – Abilitati de analiza si sinteza – Lucru in echipa, bun negociator, putere de convingere...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate