JUNCKER DESPRE VIITORUL BUGET AL UNIUNII EUROPENE!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Octavpelin'sWeblog

Următorul buget pe termen lung al Uniunii Europene trebuie să fie mai mare decât actualul 1% din PIB-ul UE, în ciuda pierderii unui contribuabil important, Marea Britanie, a declarat luni preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, relatează site-ul agenţiei Reuters.

În cadrul unei conferinţe privind viitorul buget al UE, pentru perioada 2021-2028, Juncker a subliniat că sunt necesare finanţări pentru politicile comune ale UE în domeniul apărării, securităţii, migraţiei, schimbărilor climatice, coeziunii şi agriculturii.

„Marea Britanie ne va părăsi … aşa că trebuie să găsim … o modalitate de a reacţiona la pierderea a câteva miliarde de euro, în condiţiile în care un contribuabil semnificativ va dispărea”, a declarat preşedintele Comisiei Europene.

Comisarul european pentru Buget, Gunther Oettinger, a declarat că diferenţa bugetară cauzată de Brexit ar fi de 12-13 miliarde de euro anual.

Jean-Claude...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate