Justiția este suverană și independentă!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe CORESPONDENT SPECIAL

 

OK! Așteptam ziua aceasta, doar că am fost luat total pe nepregătite. Retrăiesc un moment din urmă cu cîțiva ani, cînd o mînă de pompieri militari, tineri, competenți, cu perspective, au căzut, nevinovați,  în plasa DNA care-l vîna pe răposatul Sorin Frunzăverde. Carierele lor s-au frînt, fiind găsiți vinovați. Pe nedrept! Am reclamat, atunci, cu documente, acest abuz flagrant europarlamentarei Monica Macovei care mi-a spus că... NU E RELEVANT! PER ANSAMBLU, E OK!

Deci, nu contează că există cîțiva cetățeni ai statului român cărora DNA și justiția le-a distrus viața, nevinovați fiind!!!

La 10 ani distanță! Managerul Radio România Reșița, care a călcat în picioare toate normele de bun simț, care a jignit, a condus discreționar un studiou al Societății Române de Radiodifuziune, ca...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate