La ce este bun Masajul Tantra?

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Un blog de Ionut Cosmin

Primirea unui masaj Tantra îți permite să atingi echilibrul corect între minte și corpOrice rigiditate a corpului fizic și a atitudinii mentale împiedică fluxul de energie. Odată cu trecerea timpului, acest blocaj determină accelerarea procesului de îmbătrânire, debutul diferitelor tipuri de boli fizice și emoționale, de la depresie la sensul vinovăției până la pierderea generală a iubirii pentru viață.Evident, toate acestea se datorează tiparelor mentale, caracterului nostru, rănilor noastre interioare, condiționării noastre morale. Masajul Tantra poate reprezenta depășirea acestora în timp. Nu intri într-o sesiune de psihologie prin intermediul masajului, ci pur și simplu ajută la capacitatea și conștientizarea prezentului și la a avea o percepție mai directă și mai marcată ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate