La ce nivel se află candidații tăi? Evaluează raționamentul numeric

Teste de aptitudini pentru a evalua raționamentul numeric și aritmetic unui candidat

Nu orice persoană are aptitudinile necesare pentru a lucra cu cifre. E nevoie de atenție la detalii și raționament, specific în calcule numerice. Indiferent dacă este vorba de introducere date,  facturare,  retail sau vânzări, este important să știți dacă viitorii Dvs. angajați posedă un nivel de bază necesar pentru ocuparea postului încă din faza de recrutare.

Cunoscute și sub denumirea de teste de abilitate cognitivă, testele de aptitudini sunt considerate a fi mai profunde decât anumite țeste de bază pentru determinarea abilităților.  Vă recomandăm să le utilizați pentru aproape orice post pentru care recrutați și unde doriți să măsurați un nivel de bază al raționamentului numeric și aritmetic al candidaților.  Testele noastre va ajută la aprecierea aptitudinilor numerice ale unui candidat, a atenției la detaliu și a c...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate