La multi ani 2017 !

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Dalia's Blog

01 Ianuarie 2017…

Deja imi place 2017, si totusi este prima zi. Nu ma plang de 2016, fiindca desi am zis ca a fost un an groaznic totusi am facut destul de multe, dar, sper ca 2017 va fi de 10 ori mai bun !

Nu stiu ce se ureaza la inceput de an in afara de clasicul la multi ani… dar o sa imi dau toata silinta.

V-as ura ca 2017 sa fie cel mai bun an din viata voastra, dar, daca 2017 va fi extraordinar de bun, cum veti putea sa sa apreciati 2018-le care va fi de azi intr-un an?

Va doresc sa aveti un 2017 frumos, plin de aventuri, si sa aveti parte de cat mai multe surprize. Va doresc ca in 2017 sa aveti parte si de tristete, nu foarte multa, dar asa putin, cu masura. Daca nu avem parte de zile proaste cum le putem aprecia pe cele bune si frumoase?

Va doresc ca in 2017 sa va depasiti limitele, sa incercati multe lucruri noi, fiindca nu se stie niciodata ce puteti descoperi. Traiti fara limite, fara standarde impuse de societate. Va asigu...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate