La mulţi ani cu sănătate, România!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Fabrica de fericire
Nu ştiu ce simt în această zi. E greu să defineşti dragostea, să o cuprinzi în cuvinte. Mai ales dragostea de ţară. Rişti să devii bombastic, să te exprimi în clişee, în fraze lipsite de conţinut. Dar dacă ţara nu e ceva abstract?
Dacă, spunând ţară, te gândeşti la familia ta, la colţul tău de grădină, la prietenii, colegii şi vecinii tăi, la amintirile de când erai mic şi mergeai cu părinţii la Felix, la mersul la colindat, la cât de greu ai învăţat litera E mare de mînă în clasa întâi, la stresul dinaintea examenelor din vremea studenţiei, dar şi la chefurile de după, la cum te dădeai în leagănul dintre buruieni când mergeai la bunici, la cum a încercat mama să te înveţe să împachetezi sarmalele şi nu a reuşit niciodată, la excursiile din copilărie, prin munţi, alături de tata şi bunicul, la autorii români de beletristic...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate