LA MULȚI ANI, ROMÂNIE!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe CORESPONDENT SPECIAL

 

Astăzi, purtăm cocarde tricolore, arborăm drapelul national, ne spunem La mulți ani, România… Cîtă prefăcătorie! Toți patrioții virtuali băloșesc Drapelul și numele Țării! Astăzi, Doar astăzi! În rest, nu precupețesc nici un effort de a fi ticăloși. Cu semenii lor, cu Țara care le-a dat nume și identitate.

Asăzi, vorbim de Mari români. Pînă ieri, și de mîine încolo, vom pretinde în continuare că poporul roman s-a născut dintr-o mînă de curve din Dacia și legioanarii romani, care nci măcar nu veneau din inima Romei! La Tibiscum (Jupa) a fost cantonată o cohort de arcași din Palmira! Ce aveau ei cu limba latină? Cu șaorma, da! Dar cu limba latină? Nu contează!

Nu contează pentru că pe Decebal l-ați trădat! Cum l-ați trădat și pe Mihai Viteazul, cel care a intrat pentru prima data în Alba Iulia! Cum l-ați trădat și ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate