Labirintul Diavolului de John Saul

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Atunci şi Acum

 

Ryan McIntyre, un puști de 16 ani, devine elev al unui liceu catolic cu internat, special creat pentru elevi cu devieri comportamentale sau emoționale, Liceul St. Isaac.
Abia sosit la liceu, Ryan descoperă cu stupoare că aici au loc evenimente nefericite, elevi morți în circumstanțe violente, dispariții misterioase și alte incidente tulburătoare.
Ceea ce este şi mai ciudat, este faptul că, un punct comun ce-l au elevii cu probleme constă într-o sesiune de confesiune cu tânărul preotul Sebastian ce pare a fi trimis de însuşi Dumnezeu cu vocea sa calmă şi privirea blajină.
Dar acesta are o misiune secretă de a dovedi puterea ritualului de exorcizare, iar curând Papa însuși va lua cunoștință de evenimentele aparent misterioase petrecute la St. Isaac.
Dar Ryan, care vede anumite lucruri, are altă părere despre părintele Sebastian și devine convins că la mijloc se află nu ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate