Labradorit – si frumos si util

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Minina Handmade

Legenda spune ca Labradoritul a cazut din focul inghetat al Aurorii Boreale, o piatra ordinara transformata intr-una extraordinara. Este, din toate punctele de vedere, o piatra a Magiei, un cristal al șamanilor, prezicătorilor, vindecătorilor, și al tuturor călătorilor care îmbrățișează universul, căutând informații si îndrumare.

Ce imi place mie cel mai mult la aceasta piatra, pe care am descoperit-o de curand, este ca, desi poate parea o piatra obisnuita, o simpla inclinare a acesteia va scoate in evidenta diverse nuante de straluciri.

De ce sa folosesti Labradoritul?

Piatra de Labradorit este considerate  cel mai puternic ocrotitor dintre toate mineralele. Aceasta formeaza un scut protector in jurul aurei tale curatind-o de toate obiceiurile, gandurile si sentimentele care ne impiedica sa ne atingem potentialul maxim.

...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate