Lacul Oasa – la doi pasi de Transalpina

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Drumetul

Am zis ca este momentul sa le atrag atentia calatorilor si iubitorilor de drumetii ce aleg sa vada Transalpina [ ca idee, in curand – peste 3 ani, vom avea inca o Transalpina in Apiuseni! ], deci am vrut sa le atrag atentia asupra unui paradis aflat la doi pasi. DA, este vorba de lacul Oasa, aflat la peste 1200 de metri altitudine. Este un lac artificial, lac de acumulare pe raul Sebes. Pana acum nu a fost introdus in circuitul turistic si asta ar putea s afie un lucru bun, sau poate daca vom avea grija de natura, e timpul sa mergem sa ne bucuram de aceasta minune facuta de mana omului, la granita dintre judetele Sibiu si Alba.

Lacul Oasa, un paradis la doi pasi de Transalpina

Pana in 1979 acest lac, Oasa – nu exista, dar odata cu barajul ce poarta acelasi nume, a aparut si aceatsa frumusete a naturii. Am mai vazut unul la fel de frumos doar pe Valea Doftanei, la barajul de la Paltinu. Evident ca lacul Oasa a fost construit in vederea amplasarii unei cen

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate