Lansări de excepție la Editura Vremea la Bookfest 2017

Editura Vremea a pregătit pentru ediția din acest an de la Bookfest câteva apariții de notorietate în colecțiile deja cunoscute. Colecția FID va fi completată cu două titluri despre experiența cumplită a comunismului în România: Nuda Veritas – Din crimele comunismului, de Nicolae Stroescu-Șovarna, și Basarabia decapitată, de Valentina Sturza. Cu aceste două cărți, culisele lagărelor comuniste se deschid larg, oferind posterității o mărturie cutremurătoare și o adevărată bază de documente istorice. În colecția Vintilă Horia, se vor lansa două noi titluriː Crucea, un eseu despre simbolul Crucii lui Iisus Christos, și Un mormânt în cer, un titlu ce poartă cititorul pe urmele unuia dintre marii pictori ai lumii, El Greco. Cartea este fascinantă prin contrastul pe care-l propune între realitatea istorică marcată de existența omului inferior,...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate