O rețeta simpla , ovo lacto vegetariana , delicioasa ....hmmmmm și acum îmi mai sta gândul la ea.Ingrediente:- o cutie spanac congelat ( 400 gr )se poate folosii și spanac proaspăt-250 gr brânza cremoasa ( Philadephia sau orice brânza dulce în care adăugam smântâna)-foi de lasagne vreo 10, depinde cate straturi vrem și cat de mare e vasul în care punem compozitia-150 gr brânza telemea rasa-sare, piper nucșoară
Sos Bechamel :50 gr unt50 gr faina800 ml laptesare, piper, nucșoarăSpanacul se scoate din congelator și îl lăsam sa se dezghețe. Deoarece al meu era întreg l-am băgat în robotul de bucătărie la tocat și apoi am adăugat brânza cremoasa, sa se amestece bine , am condimentat cu sare , piper și nucșoara.Am făcut sosul bechamel: am topit untul , am adăugat faina în ploaie și am stins repede cu lapte , amestecând continuu pentru a nu se forma cocoloașe, și condimentam cu sare piper și nucșoară.
Într-un vas de yena am pus primul rand sos bec