Lautari de altadata si cei de acum

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Daniel Band
Avand in vedere ca exista un interes spre melodii lautaresti am inceput si noi sa le introducem in programul muzical. Farmecul acestora este nostalgic si puternic, intrucat mesajele sunt usor de inteles si provoaca amintiri din tinerete. Va recomandam sa aveti aveti o formatie de nunta care sa va cante astfel de genuri, intrucat va incanta publicul trecut de 40 de ani, inclusiv parintii dumneavoastra. Muzica lautareasca a ajuns dincolo de hotare ca si notorietate, s-au facut chiar documentare despre acest tip de muzica. Actori faimosi precum Johny Depp au invitat lautari pentru atmosfera vesele pe care o creaza. Este o adevarata bucurie sa asculti acest tip de muzica si merita pretuita si in zilele noastre. De asemenea, repertoriu romanesc, am observat de-a lungul unor petreceri, este cel mai apreciat de catre romani, intrucat acestia stiu ritmurile unei hore si se strang imediat la...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate