LIDERUL ALDE,CALIN POPESCU TARICEANU DESPRE CORUPTUL CARE UCIDE,PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS:”SE FACE CA PLOUA!”

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Octavpelin'sWeblog

 

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a acuzat joi, că președintele Klaus Iohannis ”se face că plouă” în privința influenței nefaste a sistemului paralel de putere asupra justiției, în loc să ia atitudine.

 

”Președintele Klaus Iohannis ar trebui să ia măcar acum, în al 24-lea ceas, o poziție fără echivoc referitoare la influența nefastă a sistemului paralel de putere asupra justiției. Astăzi, am urmărit cu interes dezbaterile de la CSM cu privire la magistrații acoperiți și salut curajul de a pune pe masă această problemă majoră nu doar pentru justiție, dar și pentru democrația din România. Suntem în situația în care presa prezintă informații despre influența nefastă a sistemului paralel, organizații ale magistraților cer explicații, iar în CSM se spun unele lucruri; numai președintele Iohannis, pentru a folosi o expresie bine-cunoscut...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Recomandate