Louis Pierre Blanc. O planseta elvetiana in serviciul Romaniei, de Oana Marinache si Cristian Gache

”Louis Pierre Blanc. O planseta elvetiana in serviciul Romaniei”, de Oana Marinache si Cristian Gache Editura Istoria Artei, Bucuresti, 2014

Nu doresc sa va prezint o recenzie  doct-elaborata. Mai degraba imi propun sa va pun in contact cu experienta mea de viata, vizavi de volumul de fata.

Asadar, ma despart de 2017 (dupa cum am scris pe wall-ul de pe facebook), impartasindu-va una dintre bucuriile acestui an, pe care mi-o doresc multiplicata si in 2018 si… cati ani voi mai exista  Editura Istoria Artei si oamenii ei inimosi, profesionisti-instruiti-la superlativ, in frunte cu dr. Oana Marinache. Datorita lor, adaug plus – zestrei de suflet si de minte, lasata de bunicii si parintii mei – iubire si respect pentru orasul meu Bucuresti si pentru aceia ce au contribuit la cultura si arhitectura sa. Tocmai ce am terminat de citit din scoarta in scoarta volumul „Louis Pierre Blanc – O planseta elvetiana in serviciul Roma...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate