"Lumina sfantă' care este semnificația ei

                                                                      "Lumia sfanta" care apare la sfantul mormant de la Ierusalim cu o zi inainte de Paste , a fost si este in continuare un subiect controversat ,periodic apar persoane care contesta faptul ca ar fi vorba de o minune . Recent un episcop  armean declara ca flacara ar veni de fapt  de la o lampa .El se pare este unul din preotii care intra in Sf. Mormant pentru a aprinde "lumina sfanta".Acesta a declarat “Aprind lumina de la lampa care se află aici. Tradiţia spune că focul vine din cer. Noi credem că e un miracol. Eu am participat la trei ceremonii şi nu s-a întâmplat nimic. Dumnezeu nu face miracole doar ca să le facă oamenilor pe plac. Sunt declaraţii false, îmi pare rău. Eu am făcut asta de trei ori”, a declarat el."(sursa : https://stirileprotv.ro/stiri/international/episcop-lumina-...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate