Lumini ambientale in oglinzile exterioare si fete de usi

Am vazut pe masina lui Alex cum arata iluminarea si desi mi-a tras cu ochiul, nu prea eram hotarat sa fac modificarea si la mine. Nu l-ati cunoscut pe Alex, are el un stil aparte si reuseste sa te convinga :)). Pachetul se poate achizitiona in trei variante:- lumini doar in oglinzi - lumini doar in fete de usi- lumini in oglinzi si fete de usiDaca tot tragi instalatia electrica pana in usi, trebuie sa fi fraier sa nu pui si in oglinzi si fetele de usi. Montajul in sine nu este greu de realizat, cere putin timp liber si rabdare. Si se poate comanda de pe www.rdagroup.ro care este picat in acest moment, dar isi revine el luna asta si o sa aveti acolo maimulte detalii tehnice despre leduri, ce contine pachetul in detaliu, mai ales pretul pe fiecare varianta in parte. De precizat ca desi pachetul vine personalizat pentru montajul pe Logan/Sandero/Duster, se poate pers

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate