Machiajul pentru şcoală

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Blog Colegiul Economic Online
Odată cu creşterea, fetele devin preocupate de propriul aspect, şi îşi doresc, la fel ca femeile mature, să fie plăcute de colege şi considerate atractive de către reprezentanţii sexului opus. Este momentul în care încep să se machieze, să petreacă mai mult timp uitându-se în oglindă, să încerce diverse frizuri şi să îmbrace un stil vestimentar care consideră că le defineşte.
Totuşi, adolescentele nu ar trebui să se machieze oricum. Prospeţimea chipului lor, acea frumuseţe naturală, nepervertită, nu trebuie ascunsă sub straturi groase de fard. Machiajul tinerelor ar trebui să fie cât mai natural, cu atât mai mult cu cât ele petrec cel puţin 6 ore pe zi la şcoală.
În primul rând, este important ca tenul să fie menţinut curat. Adolescenţa este vârsta la care multe fete au probleme cu tenul, fiind chinuite de acnee. Dacă acneea este pronunţată, se recomandă viz...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate