Majoritatea actritelor de la Hollywood au facut compromisuri. De ce acum? Ce fac aspirantele?

S-a vorbit intotdeauna de favoritisme, cand discutia era  despre accesul pe celebrele platouri de filmare. Deopotriva, pentru ambele sexe. Diferenta dintre barbati si femei este ca ei, fiind considerati sexul puternic, nu pot face asta… inca! Tineti-va bine! Atunci o sa fie adevaratul soc. Zile trecute m-am intalnit cu un producator roman care a lucrat peste 30 de ani la Hollywood. S-a retras in tara natala si se bucura de liniste si relaxare, dupa o viata de munca intensa. In discutia noastra privata, mi-a lansat urmatoarea afirmatie: „Majoritatea actritelor de la Hollywood au facut compromisuri. De ce acum? Ce fac aspirantele?” Se pare ca acesta este modul in care se discuta in spatele scenei. Tot de la domnia sa am aflat si ca: „Industria cinematografica si de divertisment din lume este condusa de oameni care apartin unei anume etnii si cei selectati de ei! Eu ma refer la zona noastra. Pentru politica mondiala, pentru politica alimentara sa...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate