Mâncare gătită sau semipreparate?

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Deweekend
Gospodina modernă sau tradițională?

Femeia trebuie să fie gospodină. Să se ocupe de casă, de familie. De ea depinde bunul mers al unei gospodării. Ea trebuie să se ocupe de finanțe, de copii, de soț și de ea. Sau nu? Gospodina tradițională s-a emancipat. Ea a împărțit treburile casei cu partenerul de viață. La biserică, când te căsătorești, și se spune: ”La bine și la greu”. Treburile casnice pot fi făcute și de bărbați. Astfel viața e mai liniștită.

Am o curiozitate: mâncare gătită sau semipreparate?

Femeia modernă nu mai gătește. Sau dimpotrivă? Când merg la cumpărături, trag cu ochiul în coșurile oamenilor. Majoritatea optează pentru multe semipreparate. Lasagna, pizza, desert, sarmale în conservă, pui și pește gata preparat. E comod să pui produsul în cuptorul cu microunde pentru câteva minute și cina să fie gata. Prețul lor scăzut îi atrage pe oameni. Recunosc, am încercat și noi. O singură dată a...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate