Mari diferențe între PlayStation 4 și PlayStation 5. Ce ne pregătește compania Sony?

Umblau niște zvonuri anul trecut cum că nu vor fi mari diferențe între PlayStation 4 și PlayStation 5, dar se pare că au fost doar niște vorbe aruncate la întâmplare, mai ales dacă ne luăm după ceea ce a afirmat președintele companiei Sony, Jim Ryan.

Conform spuselor directorului, de fiecare dată când se lansează pe piață un nou produs, ca de exemplu o consolă de gaming, procesorul și grafica sunt cu mult îmbunătățite față de predecesorul acestuia. Dar pentru ca produsul să se vândă aceste două aspecte, de bun simț de altfel, nu sunt suficiente. Consolele de ultimă clasă mai au de oferit și altceva cu excepția unui procesor performant și a unei grafici uimitoare. Dar ce?

De ce suntem convinși că PlayStation 5 va fi o consolă cu adevărat senzațională pentru amatorii de jocuri video?

În primul rând, un lucru mare pe care ni-l pregătește consola PlayStation 5 este un timp de așteptare redus la minim. Momentele s...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate